Отива на най-големия метъл фест в света с мотора си

Билетите са подарък от Тотев (СНИМКИ)

Живко Жеков е късметлията, който спечели лотарията на кмета на Пловдив Иван Тотев.

Живко грабнал сърцето на градоначалника с коментара си  „Защото ще си разходя мотора до фестивала…“, призна Тотев.

Припомняме, че преди 8 дни кметът на Пловдив обяви своеобразна лотария в личния си фейсбук профил. Той каза, че подарява два билета за „Wacken Open Air” - фестивалът е най-голямото метъл събитие в света и се провежда от 1990 година насам. Заедно с билетите, печелившият получава 2 тениски с логото на Пловдив 2019 и още две на популярния фест.

Щастливецът получи билетите и фланелките преди минути в общината.

Така Живко ще сбъдне мечата на Тотев, който призна, че планирал да отиде на феста с мотора си, но се отказал в последния момент, защото преценил, че няма достатъчно стаж като рокер.

За сметка на това Живко Жеков е член на пловдивския мото клуб Бензин и заминава с мотора си Априлия на 27 юли в мечтаната дестинация.

В трите дни на фестивала в началото на август Живко и негов приятел ще се насладят на бандите: With Volbeat, Accept, Alice Cooper, Megadeth, Amon Amarth, Marilyn Manson, Avantasia, Kreator, Status Quo, Emperor, Morbid Angel, Heaven Shall Burn,  Mayhem, Paradise Lost, Rage, Trivium, Napalm Death, Annihilator, както и още 100 други групи и изпълнители, разположени на няколко сцени.  

Късметлията каза, че е приятел на кмета Иван Тотев само във Фесбук защото имат обща страст – рок и мотори. Той обеща, че ще изпълни условието да ходи с фланелка Пловдив 2019 в дните на фестивала и ще праща снимки, а след завръщането си ще се срещне пак с кмета, за да му разкаже за преживяното.  

1 comment

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…