Отива на най-големия метъл фест в света с мотора си

Билетите са подарък от Тотев (СНИМКИ)

Живко Жеков е късметлията, който спечели лотарията на кмета на Пловдив Иван Тотев.

Живко грабнал сърцето на градоначалника с коментара си  „Защото ще си разходя мотора до фестивала…“, призна Тотев.

Припомняме, че преди 8 дни кметът на Пловдив обяви своеобразна лотария в личния си фейсбук профил. Той каза, че подарява два билета за „Wacken Open Air” - фестивалът е най-голямото метъл събитие в света и се провежда от 1990 година насам. Заедно с билетите, печелившият получава 2 тениски с логото на Пловдив 2019 и още две на популярния фест.

Щастливецът получи билетите и фланелките преди минути в общината.

Така Живко ще сбъдне мечата на Тотев, който призна, че планирал да отиде на феста с мотора си, но се отказал в последния момент, защото преценил, че няма достатъчно стаж като рокер.

За сметка на това Живко Жеков е член на пловдивския мото клуб Бензин и заминава с мотора си Априлия на 27 юли в мечтаната дестинация.

В трите дни на фестивала в началото на август Живко и негов приятел ще се насладят на бандите: With Volbeat, Accept, Alice Cooper, Megadeth, Amon Amarth, Marilyn Manson, Avantasia, Kreator, Status Quo, Emperor, Morbid Angel, Heaven Shall Burn,  Mayhem, Paradise Lost, Rage, Trivium, Napalm Death, Annihilator, както и още 100 други групи и изпълнители, разположени на няколко сцени.  

Късметлията каза, че е приятел на кмета Иван Тотев само във Фесбук защото имат обща страст – рок и мотори. Той обеща, че ще изпълни условието да ходи с фланелка Пловдив 2019 в дните на фестивала и ще праща снимки, а след завръщането си ще се срещне пак с кмета, за да му разкаже за преживяното.  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…