Пловдивският гид lostinplovdiv.com ви предлага местата с най-добрия сладолед под тепетата

Можете ли да си представите лятото без любимия десерт – сладоледът? С годините приготвянето на това изкушение се е превърнало в изкуство и за щастие можем да се похвалим, че вече немалко са местата в града под тепетата, където са го усвоили до съвършенство. Ако планирате посещението си в Пловдив през лятото със сигурност ще искате се разхладите с вкусния десерт. Затова пловдивският гид lostinplovdiv.com ви предлага местата с най-добрия сладолед под тепетата.

Сладкарница Dolce Mela

Сладкарница Долче Мела се ражда преди повече от пет години, когато в търсене на очарователно местенце, което да ухае ароматно и вкусно, място в което да долепиш глава до витрината и да не знаеш какво да избереш, собствениците решават, че именно те са хората, които да го създадат. Долче Мела е нещо повече от уютно място, където да се потопиш в духа на Италия и Франция, заедно с техните най-добри рецепти. Това си личи от изисканата визия на сладкарницата, но по-важен е вкусът, който е винаги еднакво добър. Той се получава чрез ежедневно търсене на нови вкусове и рецепти от цяла Европа, както и след задълбочено обучение на персонала. Богатата селекция на Долче Мела включва истински италиански занаятчийски сладолед по старата рецепта на Майстор Джузепе от Сицилия, направен с мляко, млечна сметана и масло. За да получат това съвършено качество, сладкарите използват само натурални вкусове от пресни плодове и шоколад.

Адрес: ул. Преслав 34

MIXBOX

По един иновативен начин MIXBOX обединява здравословното и натурално хранене, и в същото време ни връща назад в детството, припомняйки ни за вкусният сладолед от близкото минало. Продуктите на MIXBOX са подходящи за всяко време на годината и ще задоволят желанията, както на хора търсещи здравословното хранене, така и на тези, желаещи да се насладят на сладоледеният десерт като лакомство.

MIXBOX предлага богата гама от топинги, плодове, ядки, бисквити и други добавки и дава на посетителите невероятната възможност да създадат собствена идеална рецепта за своя десерт. Ако търсите приятелска среда, където да развихрите въображението си и да се насладите на десерт, миксиран от вас, барът с топинги на MIXBOX ще ви изуми с това колко различен може да бъде сладоледът ви всеки път.

Адрес: Мол Пловдив, ул. Перущица 8

Цялата статия четете в Lostinplovdiv.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…