Пътеводителят на града под тепетата lostinplovdiv.com навърши една година

Честито Съединение на българите по целия свят! На връх националния празник, нашата редакция има още един повод за празнуване – рождения ден на нашият пътеводител lostinplovdiv.com

През първата година, пътеводителят, който призовава гостите на Пловдив да преживеят града като местните, направи своите първи стъпки. Запознахме се с много нови хора, създадохме нови приятелства и натрупахме куп позитивни емоции, благодарение на работата ни по него. Открихме нови места, опитахме интересна храна и се озовавахме в най-интересни и непознати дори за пловдивчани локации в града под тепетата. 

Неусетно изминаха 12 месеца, в които много от гостите на града се допитваха до нас за съвет, а това осмисля работата ни. Щастливи сме и с гордост заявяваме: „Да, ние стоим зад този проект!“ Това е пътеводител от хората за хората, а ние обещаваме, че ще продължим да ви изненадваме с любопитни и интересни материали, за да опознаем Пловдив и да разкрием неговите тайни!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…