Едно прекрасно преживяване!
Изкуството да живееш - програма за щастие е изключително ефективна програма за справяне със стреса и развитие на пълния човешки потенциал. Уникална част от програмата е комплекс от йога позиции и дихателни техники, които напълно освобождават емоционален и физически стрес, носят спокойствие и жизненост на ума и тялото, подобряват концентрацията и паметта и подсилват имунната система.

Курсът също така включва основни принципи за пълноценен живот, както и индивидуални и групови процеси, които те предизвикват да погледнеш на живота от нова, по-светла и по-широка перспектива.

Изкуството да живееш - програма за щастие се провежда в над 150 страни, като над 30 милиони души са преживели ползите от него.

Програмата включва:
Зареждащи с енергия дихателни техники
Сударшан крия – пречистващ и възстановяващ - дихателен процес, който хармонизира тялото и ума, премахвайки стреса на клетъчно ниво
Йога позиции за цялото тяло
Забавни интерактивни процеси
Практическа мъдрост

Какво е Сударшан крия?
http://www.artofliving.org/bg-bg/какво-е-сударшан-крия

Кога и къде?
12-14 септември 2017 г. от 18.00 часа
Център за Щастие Пловдив, бул. „Марица" 69,

 Контакти: 0894539990, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Линк за регистрация:https://www.artofliving.org/bg-bg/program/1499

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…