Закътано на една стръмна уличка, в уютна стара къща, се намира едно място, носещо името на цветето на мечтите

Закътано на една стръмна уличка, в уютна стара къща, се намира едно място, носещо името на цветето на мечтите. Лесно може да го откриете, ако се спуснете от пресечката на „Христо Г. Данов” точно срещу Дома на младоженците, или ако тръгнете по улица „Преслав” от Гроздовия пазар и завиете вдясно, точно преди булевард „Руски". Предимството тук е, че се намирате на минути от центъра, но пропускате цялата шумотевица и тълпа от главната улица, за да може да се насладите на своя обед или вечеря на спокойствие.

Самото заведение, въплъщение на мечтите и труда на собствениците си, е едно от тези места, където се чувстваш винаги комфортно и уютно. Семплата и приветлива атмосфера предразполага както към весели вечери с приятели и семейството, така и към романтични срещи с любимия човек. Обстановката е изключително задушевна, допълвана от горещите пламъци в камината през есенно – зимния сезон или от очарованието на верандата пред къщата през топлите летни вечери.

Прочетете още в най-добрия гид на Пловдив lostinplovdiv.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…