Знаменцата на Капана са заменени със зелени гирлянди

13 метра и половина е новата елха за площада

Сцена, върху фонтана с пеликаните на площад „Стефан Стамболов“, изниква за предстоящите празници. В средата  ѝ ще се монтира новата 13,5 метра изкуствена елха. Тазгодишното Коледното дърво  тежи половин тон, а в основата си е с диаметър 5 метра. Освен това има опция за надграждане. Произведено е в град Раковски от фирма, която прави елхи за цяла Европа. След приключване на монтажа на дървения подиум върху чашата на фонтана, ще бъде поставена и елхата. До стилизираното дърво ще има достъп и всеки ще може да се качи и да се снима.

Работници с вишка окачат познатите светещи камбани над Главната улица. На Римския стадион от сутринта монтират закупените преди 2 години 3D фигури на Дядо Коледа и снежен човек. Един Снежко вече се е настанил под светещото дърво пред общината.

Около Халите също ще има три по-малки елхи, а в Капана една голяма. Обещанията за богата празнична украса, която ще промени облика на квартала на творческите индустрии през декември, започнаха полека-лека да се реализират. От няколко дни флагчетата над павираните улички са заменени със зелени гирлянди.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…