Честит рожден ден на Сара Джесика Паркър

Едва ли има жена, която да не е гледала най-популярния женски сериал „Сексът и градът“. Сигурни сме, че добре знаете историята на Кари Брадшоу, чиято роля играе Сара Джесика Паркър. Днес Сара има рожден ден! Тя е родена на 25.03.1965 година и благодарение на този сериал, тя се превърна в една от съвременните модни икони. Със своя ярък и изключително елегантен стил, тя се превърна в идол на поколения жени и е истинско модно вдъхновение.

Къдравата коса, увереността и любовта към модата – това е тя. Именно за това днес ви представяме 20 цитата на Кари Брадшоу от „Сексът и градът“.

1.    "Търся любов. Истинска любов. Абсурдна, неудобна, всепоглъщаща... любов, при която не можем един без друг. И не мисля, че тази любов се намира тук, в този скъп апартамент в прекрасния хотел в Париж."
2.    "Никога няма да бъда жената с перфектната прическа, която носи бяло, без да се изцапа."
3.    "Може би някои жени не се нуждаят да бъдат укротявани. Може би те трябва да препускат на свобода, докато намерят някой толкова див, че да препуска заедно с тях."
4.    "Може би нашите грешки са това, което изгражда нашата съдба."
5.    "Когато мъжете направят първата крачка, това се счита за романтично. Когато жените направят първата крачка, се счита за отчаяно или психарско."
6.    "Когато се преместих в Ню Йорк, бях разорена. Понякога си купувах Vogue вместо вечеря. Чувствах се по-нахранена."
7.    "Ако си нямате гадже, има едно нещо, което задължително трябва да вземете в събота вечер със себе си – приятелките си."
8.    "Толкова много пътища. Толкова много заобикаляния. Толкова много възможности за избор. Толкова много грешки."
9.    "Във всяка връзка идва момент, в който романтиката се оттегля и дава път на реалността."
10.    "Имаме ли нужда от повече разстояние, за да се сближим?"
11.    "Ескимосите имат стотици думи за сняг. Ние сме измислили три пъти повече думи за връзка между мъжа и жената."
12.    "Преди да си необвързан означаваше, че никой не те иска. Сега означава, че си красив, секси и имаш нужда от време да решиш какъв искаш да е животът ти и с кого да го споделиш."
13.    "Казват, че нищо не е вечно. Мечтите се променят. Сезоните идват и си отиват, тенденциите също, но приятелството никога не излиза от мода."
14.    "В крайна сметка сезоните се менят, както и градовете. Хората идват и си отиват от живота ти. Но е успокояващо да знаеш, че тези, които обичаш, винаги ще са в сърцето ти. И ако си късметлия, ще са само на един полет разстояние."
15.    "Мъжете, които са прекалено красиви, никога не са добри в леглото. Просто никога не им се е налагало да бъдат."
16.    "Мъжете са като обувките на ток. Има хубави, от които те боли; такива, които веднага не ти харесват; има и недостижими, които никога не биха могли да бъдат твои; или такива, които те омайват в началото, но после разбираш, че не са нищо особено. И накрая, има такива, от които никога няма да се умориш."
17.    "Аз и ти сме като червената стена в тази стая. На теория страхотна идея, но някак просто не се получава."
18.    "Не можех да разбера и дума от това, което ми говореше, но имах усещането, че знаех всичкия италиански, който някога ще ми трябва: Dolce, Dolce, Dolce."
19.    "Обожавам да виждам парите си там, където мога да ги виждам – на закачалките в гардероба."
20.    "Вселената невинаги играе честно, но поне има уникално чувство за хумор."

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…