Общинските съветници единодушно поискаха да се запознаят в детайл с проектните и финансови рамки на фондацията
С пълно единодушие общинския съвет отложи приемането на програмата и бюджета на фондация „Пловдив 2019” за следваща сесия. Старейшините поискаха да се запознаят с проектната и финансова рамки в дейността на ОФ-то за тази календарна година. 45 съветника в пленарната зала на местния парламент гласуваха „За” предложенията на Слави Георгиев и Дани Каназирева двете точки от дневния ред да бъдат отложени, за да има време принципалът на фондацията да вникне в детайл в програмата и бюджета на „Пловдив 2019”.

Предложението за отлагане на приемането на програмата дойде от Слави Георгиев и бе подкрепено от абсолютно всички в залата. Същото се случи и с предложението на Дани Каназирева относно бюджета на фондацията за 2018г. Групата на ГЕРБ подкрепи и двете предложения, „за да се избегнат спекулациите за липса на прозрачност”, както каза председателката на групата на партията в ОбС Радослава Ташкова.

Всички сме от една страна. Никой не иска да пречи на работата на фондацията. Всички ние сме в проекта. Ако един общински съветник не се чувства част от проекта, то фондацията не си е свършила работата, каза от трибуната кметът и председател на УС на „Пловдив 2019” Иван Тотев.

Очаквайте подробности по темата!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…