Остават две седмици до концертите му с Шаги на Античния театър

Остават две седмици до гостуването на Стинг и Шаги в Античен театър Пловдив на 19 и 20 юни. Меломаните ще могат да се насладят както на най-обичаните хитове на двамата изпълнители, така и на песни от новия им съвместен албум „44/876“, който излезе на 20-ти април, тази година.

За гостуването си в Пловдив, Стинг пристига със собствен шеф готвач, който ще приготви любимите му ястия с най-висококачествени български продукти.

Организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис напомнят, че деца до 18 години, със закупен билет за концерта, ще бъдат допуснати единствено след представяне на попълнена декларация за придружител, която може да намерите в сайта на Ticketpro – www.ticketpro.bg или на място. На 19 и 20 юни Античният театър ще отвори врати в 18:30. Концертът ще започне около 20:00 часа. Подгряваща група няма да има.

Поради лимитирания капацитет и спецификата на Античния театър, възможността за безплатен достъп на деца до 10 години, не е валидна и за двата концерта.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…