Италианската мегазвезда ще изнесе един уникален концерт на 23 юли на Античен театър Пловдив

Zucchero ще пристигне днес около 18 часа на Летище София, заедно със своя екип от 60 човека и веднага ще се насочи към Пловдив. Италианският музикант е изявил желание да пристигне ден по-рано, за да има възможност да разгледа града.

В деня на концерта Zucchero ще обядва в Стария град на Пловдив, известен със своята завладяваща атмосфера, след което ще се отправи към Античния театър.

Италианският изпълнител има специален хранителен режим и вечерята му трябва да бъде сервирана точно два часа преди началото на концерта в специално обособена зона, непосредствено до гримьорната му. Тя ще включва суши, плато от специално подбрани сирена, пресни плодове и висококачествено българско бяло вино.

По време на концерта си в Пловдив, Zucchero ще изпълни най-доброто от 30–годишната си  музикална кариера, както и част от най-новите си песни, които българската публика ще чуе за първи път на живо!

Цените на билетите са от 60 до 120 лева и все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg и на място в деня на концерта.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…