Екипът на Lost in Plovdiv успя да улови Рут в момент на трескава подготовка на музикалния формат "Ladies Of Jazz" и да разбере малко повече от нея за специалната ѝ връзка с Пловдив

Остава седмица до първото издание на музикалния формат "Ladies Of Jazz", в което участие ще вземат Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева. Трите дами ще представят специална селекция, открояваща най-красивите нюанси от световната дамска джаз сцена през последните десетилетия на 25 август, а мястото е Античният театър в града под тепетата. Екипът на единствения дигитален гид на Пловдив успя да улови Рут в момент на трескава подготовка на първото по рода си събитие и да разбере малко повече от нея за специалната ѝ връзка с Града на седемте хълма. Оказва се, че тя не е съвсем „изгубена” тук, тъй като още от 13 – годишна е пътувала често сама с влака, за да взема уроци при музикален педадог и малките улички, наподобяващи лабиринт в Капана, съвсем не са ѝ непознати.

Какво още сподели за усещането, което Пловдив ѝ носи може да разберете в краткия ни блиц:

Опиши Пловдив с няколко думи

Душевен, Слънчев, Античен, Айляк,

Какви са хората, които срещаш тук?

Топли, дружелюбни, ведри и цветни.   

Какво още сподели Рут Колева за Пловдив, вижте в Lost in Plovdiv.

Специално за събитието КАПАНА.БГ ви дава възможността да спечелите две двойни покани, а линкът, на който може да го направите е:

https://www.facebook.com/kapana.bg/photos/a.717307711641638/1855726877799710/?type=3&theater

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…