Stephen George International-България с две отличия от престижните Международни награди за недвижими имоти в Лондон

Архитектурното студио, дарило на община Пловдив проекта за кино Космос- Stephen George International-България спечели два приза на престижните Международни награди за недвижими имоти в Лондон. Едното отличие архитектите взеха за проекта Каменица Park, в който инвестират „Си Инвестмънт“ АД, свързана със собствениците на „Сиенит Холдинг”, и „ЕС АЙ Дивелопмънт“ ЕООД на Георги Тотев.

SGI-България спечели награда в категория Eurocity 2018 – европейската награда за най-добра сграда със смесено предназначение с проекта Kamenitza Park- Пловдив. Екипът на архитектурната компания бе отличен и с Five Stars Award 2018. Тази награда дава право за участие в международния кръг, който определя най-добрите компании в световен мащаб. И двете отличия признават качеството на работа и иновативността на печелившите проекти. На церемонията в Royal Lancaster Hotel в Лондон присъстваха управляващият директор на SGI – арх. Тихомир Казаков и водещият проектант арх. Антон Антонов, както и ръководителят на строителството на Kamenitza Park, Пловдив – инж. Цветослав Павлов, се казва в PR съобщение, пратено до медиите след церемонията в Лондон.

Проектът Каменица Park ще е първият луксозен комплекс в град Пловдив със смесена функция, в централните части на града. Общата му площ е 130 000 кв.м. Той включва както жилищни сгради, офиси, търговски площи с разнообразни търговски обекти, спортни съоръжения и хотел. Част от плана са и парк, детски площадки и пешеходни алеи, които естествено се свързват с града. Централната локация на проекта осигурява бърз и лесен достъп да всяка една сграда както с автомобилен и градски транспорт, така и с велосипеден.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…