Print this page

Неделна рубрика на Rock'n'Bar БезистенЪ "Приятели зад бара" продължава с художника Атанас Хранов и журналиста Виктория Петрова, които ще представят алкохолно лирическо отклонение - Йо-хо-хо и бутилка ром или перно!

Художествената интерпретация на тяхното присъствие в ролята на гост-бармани на БезистенЪ е дело на Парашкева Иванова:

Морякът и Русалката 

Повечето хора си мислят, че той е Художник. И бъркат. Всъщност е Моряк, който броди из бурните океани на фантазията си, използвайки четка вместо весло. Понякога му се налага да се завързва собственоръчно за мачтата, за да не тръгне след сирените, които го изкушават с напевите си. В неделя Капитанът Атанас Хранов ще акостира в бар БезистенЪ, където ще влезе в ролята на барман за каузата „Приятели зад бара”.  Ще бъдете сред любимите му клиенти, ако си поръчате перно. По-тежката задача с Гинесите вероятно ще остане за „юнгата” зад бара Виктория Петрова. Репортерът на TrafficNews, с вид на русалка и език на професор по риторика, ако не ви удави в алкохол, ще ви завлече в дълбините на подсъзнанието ви и ще извади наяве най-добре пазените ви тайни. 

Вахтата започва в 19 часа в БезистенЪ!  

Йо-хо-хо и бутилка Перно!

Или пък ром? Класическият ром вероятно ще измести фокуса, тъй като двамата са подготвили напитки с тъмен и бял ром, но пък перното остава като "утешителна" награда за неговите апологети. 

20% от оборота на заведението от всички вечери на "Приятели зад бара" отиват за благотворителна кауза. 

Заповядайте да поплаваме в дълбоки води заедно! 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…