„Вместо да изберат пътя към по-еко и „зелени“ алтернативи, от града строят нови и по-големи пътища и така се връщат в миналото, а не гледат към бъдещето“

 

 

Лорън е един от любимците на редакцията ни и често може да го засечете в Капана, вървейки забързан по уличките, или обсъждайки бизнес въпроси с редовните посетители пред бар Котка и мишка. Той е родом от Белгия, забягваше за по месец-два преди пандемията по екзотични дестинации като Бали и Тайланд, но явно  Пловдив си остава в сърцето му, тъй като винаги се връща тук. По-голямата част от работещите и посетителите на Капана го познават и всички наистина се забавляваме с чувството му за хумор и позицията му по най-различни въпроси – от работа, през политика, че дори до любов.

 

А ето и отговорите на Лорън в нашия блиц въпросник:        

 

Когато приятели посещават Пловдив за първи път, ги водя в ...

 

Нещата тук са прости - нямам много приятели, които да ме посещават в Пловдив, тъй като работя през по-голямата част от времето си.  Но когато се случи някой от тях да е тук,  първо посещаваме готините коктейл барове като Пощата, Fargo, Anyway – харесвам техните коктейли,  или малкия гръцки или арменски уиски бар, в който Гергана ме заведе (бел.ред. Сандъкъ)

 

Когато е време за парти, отивам в ...

 

В Пловдив не се случват много партита. Един от най-големите недостатъци на България е, че българите не знаят как да се забавляват.  Нощният живот е доста скучен и в редките случаи, когато бих отишъл на парти, би било на нещо, организирано от Artnewscafe и с техно хаус насоченост. Те трябва да правят повече такива събития, но съм доволен и на това, което се случва, така че там бих отишъл. Другата ми опция е Fargo – те също имат някои фънки вечери и за събота вечер ми е вариант.

 

Най – подценяваното място в Пловдив е ...

 

Това е лесен въпрос и всеки път се ядосвам, че не ходя по-често там – Dwell Coffee House. Те наистина правят едни от най-фантастичните кафе напитки в Пловдив. Точка. Край на дискусията

 

Място в Пловдив, което винаги удивлява хората е ...

 

Butterfly Club. Всички чужденци, които съм завел с мен там, както и хората, които работят за мен или приятелки, които са идвали, го обожават. И по този начин аз помагам на всички тези момичета, които работят там, за да учат маркетинг. Така че…Butterfly Club е фантастично място!

 

Моят алтернативен маршрут в Пловдив е …

 

Аз нямам алтернативен маршрут в Пловдив. Аз съм бизнесмен и не губя време в обиколки. Понякога използвам Главната улица, друг път –  Отец Паисий, за да стигна до офиса си. Никога не ходя до Стария град например, а е само на минути пеша.

 

 

Цялото интевю с Лоран може да прочете в Lostinplovdiv.com

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…