Print this page

Писателят празнува 51-я си рожден ден и 15-годишнината на клуба си

Две торти и две дузина приятели за лазарника

Александър Секулов празнува с две торти и две дузини приятели двоен повод снощи. Писателят чества 51-вия си рожден ден и 15-годишнината на клуб Петното на Роршах в ресторанта към него- Малкия двор. Даровете бяха по две, питиетата бяха по две, хапването и танците също. И, естествено, теренът на партито бе на две нива- горе в Петното и долу, със специалните гости за рождения ден на култовия клуб- Freestyle. 

Пъргаво перо, красиви метафори и съвършени приключения, всяко като за роман, пожелаха на  Сашо. Той пък поиска да е винаги сред толкова много приятели. От театъра получи жилетка, да го топли докато работи с пореден драматургичен текст. От журналисти получи новата тава на Пинк Флойд The Endless River, за да се носи вечно по реката на въображението. Изненадаха го още с ръчно скроен тефтер за вписване на мигове. Той бе „оцапан” още снощи. В него със сигурност влезе моментът, в който Секулов духна свещите на личната си торта заедно със сина.

Всичко това се случи горе, долу в Петното време и тишина за сантименти нямаше- там властваха музиката и танците. Твърде свързаните с клуба музиканти от Фрий Стайл се събраха в оригинален състав и забиха като за Грами. Китаристът на Лили Иванова Ангел Дюлгеров припомни пред меломаните, че е започнал именно от клубната сцена, а Бобо маркира новото звучене на бандата. Дори невещите в нумерологията фиксираха съчетанието на 5 и 1 в двата повода на Секулов, а той обяви, че танцува и с двете цифри.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…