Моят Бог е вътре в мен, казва актьорът 

Актьорът и музикант в последно време Филип Аврамов блесна снощи в Библиотеката с новия си спектакъл за клубна сцена Бог Рок. Музикално-театралното представление разсмя до припадък публиката, накара хората да пеят, танцуват и импровизират. Аврамов застана пред КАПАНА.БГ за кратко интервю, като пусна в действие заразяващата си усмивка и целия си чар. Актьорът за Бога, Рока и други работи пред Аня Петрова. 

Къде е по-лесно да се намери Бог – в музиката или в театъра?

Той е навсякъде. Няма значение къде е, важното е да го търсиш и да го намериш. Моят Бог е вътре в мен. Малко ми е имагинерно да мисля, че е някъде на небето, защото изведнъж осъзнаваш, че след известно количество разстояние всичко вече е друго. Става петдесет минус и няколко и кой знае къде е. Или на някоя друга галактика, но предпочитам да си мисля, че е вътре в мен.

Какво ти даде и какво ти отне ситкомът „Домашен арест?”

Повече ми даде, защото бях в едно особено настроение спрямо филмите, които снимах. Осъзнах, че ще има един дълъг период , в който няма да снимам нищо и затова се заех с този ситком. Това беше потвърждение на всичките ми усилия до сега да направя това, което мога.

Кой е арестът, който те плаши най-много?

Този на злобата, на завистта. На тези много лоши крайни състояния в човека, които го ограбват. Това изпитваш ли го си една трета човек.

Чувстваш ли  се като свободен човек и свободен артист?

Самият ми начин на живот е такъв. Днес съм в Пловдив, утре съм в Ямбол. Не знам какво повече да ти кажа по този въпрос.

Кога последно усмивката не е слизала от лицето ти за по-дълъг период от време?

Три дена на морето бяхме. Приятното изживяване на Карадере, когато снимахме „Кецове”. Беше единствената палатка на плажа, пред мен имаше басейн с половин метър дълбочина. Морето беше 22 градуса, а точно при нас около 30 градуса. Снимахме нощно време, а през деня правихме какво ли не. Просто изпитваш пълно щастие и усмивката ти няма как да слезе.

Чувството за хумор или самоирония и сарказъм?

Трябва да имаш чувство за хумор, за да имаш и самоирония, и сарказъм, най-вече. Така че това е първото- ако го нямаш си друг човек. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…