Предложението влиза на сесия в четвъртък от извънреден порядък

Кметът отказа да коментира имена преди приключване на всички срещи 

Попълват Управителния съвет на Общинска фондация „Пловдив 2019“ с нови четирима членове на мястото на подалите оставки преди 3 месеца Пенка Калинкова, Мариана Чолакова, Милена Чакандракова и Любозар Фратев.

В дневния ред на първото редовно заседание на Общински съвет – Пловдив на 14 септември, който има правомощия да назначава членове на ръководството на фондацията, за сега няма такава точка за обсъждане.

Тя ще влезе от извънреден порядък, поясни кметът и председател на УС на Фондацията, като отказа да коментира имена.  „Много сериозни предложния. Смятам, че когато ги чуете ще се уверите, че те са доста известни и популярни в Пловдив. Така че не би трябвало да има изненади от гледна точка на имената. Някои от тях имат над 40 години стаж,“ коментира Тотев.

Той поясни, че ще изчака да приключат срещите на евентуалните нови членове с Кирил Велчев и Светлана Куюмджиева, които ще ги запознаят с работата на Фондацията. Новите имена са дали принципно съгласие, но предстои след тези срещи да го потвърдят.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…