Дейвид Ървин е артист от Торонто, който намира стари картини из магазините и ги преражда чрез добавяне на нови, понякога глуповати, елементи и символи.

 

Артистът управлява магазин за изкуство и има очеваден интерес към поп-културните герои. Включването им в иначе идилични, селски картини, ги кара да изглеждат още по-забавно, странно и може би, не съвсем на място. В зависимост от картината, Ървин или ще следва стила на оригиналния художник, или нарочно ще се противопостави на сто процента, но резултатът винаги е един и същ – впечатляващ! От Грижовните меченца, че чак до Дарт Вейдър, някои биха казали, че това е гавра с оригиналните творения, но ние сме възхитени от постигнатите резултати и ги споделяме с вас. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…