Концертът на новата музикална емблема на Ирландия- Имелда Мей в Пловдив на 9 юни ще е безплатен за деца до десет години. Това обявиха организаторите на шоуто от Тангра Мега Рок. Имелда идва под тепетата на върха на славата си, за да „зарази” публиката с музиката си. Имелда Мей и нейната шоу са великолепен начин, да запознаете децата си с една ярка звезда на живо. И поради тази причина, хлапета до 10 години (включително) ще бъдат пускани без билет, но придружени от своите родители, съобщиха от радио Тангра Мега Рок.

Едно от главните имена на съвременната британска сцена през последното десетилетие ще долети в България с бомбастичните музиканти от своята банда за един супер концерт в Античния театър в Пловдив. На 9 юни, протежето на великия Джеф Бек, кралицата на рокабили и на джазирания блус, ще омагьоса взискателната българска публика с шоу, което ще се помни с години.

Концертът в Пловдив се организира се в рамките на световния музикален форум Sounds of The Ages 2018.

Билети с цени 30, 40, 60 и 80 лв вече се продавата ексклузивно в системата на EpayBG и на всички каси на Easypay в страната. И отново - за децата ви, ако са до 10 години, билет не е необходим!

Най-новият й албум – ‘Life Love Flesh Blood’ хипнотизира критиката в Ирландия и Великобритания и с това, че в него, Имелда пое в неочаквана посока – нов груув, комбинация от джазиран блус, соул, госпъл, фолк, рок , акустични и почти кинематографични преживявания.

“Това е албумът на живота й! Еротичната сила на музиката е невероятна. Обичах момичето, което беше, но сега обичам дори още повече ЖЕНАТА, в която то се превърна!”  - подчертава БОНО от U2, който е ментор на Имелда и дори признава, че леко завижда на своята сънародничка за новото й парче ‘How Bad Can A Good Girl Be?’.    

На китара в ‘Life Love Flesh Blood’ гостува самият Джеф Бек, а на пиано - маестро Джуулс Холанд. Основните музиканти са: китаристът Марк Рибот, барабанистът Джей Белроуз, който работи с Робърт Плант, и китаристът Зак Доувс. 

В Пловдив ще видим на живо не само новите песните, но и предишните хитове,  които я направиха толкова голяма – рокабили и суинг сензацията 'Johnny's Got A Boom Boom' (2008) и ‘It's Good To Be Alive’ (2014).Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…