Спектакълът "Забраненото шоу на Рачков", който трябваше да се състои тази вечер (събота) от 19 часа в Дома на културата "Борис Христов" е отменен. Причината е Денят на национален траур, който бе обявен заради трагичния инцидент с автобус на магистрала Тракия.

„В деня на национален траур театрална формация „Мелпомена“ изразява своите най - искрени съболезнования към близките на загиналите и пожелава успешно възстановяване на пострадалите. Обявеното за тази вечер представление на “Забраненото шоу на Рачков” в ДК „Борис Христов“ в Пловдив се отменя. Ние и нашите зрители изразяваме гражданската си позиция по този начин и дълбоко вярваме в силата на здравия разум“ обявиха организаторите на хитовия спектакъл.

Насрочената нова дата е 26 май, събота, от 19 часа в ДК „Борис Христов“. Билетите ще важат без заверка. Зрителите, за които новата дата е неприемлива, могат да върнат своите билети.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…