Спектакълът "Забраненото шоу на Рачков", който трябваше да се състои тази вечер (събота) от 19 часа в Дома на културата "Борис Христов" е отменен. Причината е Денят на национален траур, който бе обявен заради трагичния инцидент с автобус на магистрала Тракия.

„В деня на национален траур театрална формация „Мелпомена“ изразява своите най - искрени съболезнования към близките на загиналите и пожелава успешно възстановяване на пострадалите. Обявеното за тази вечер представление на “Забраненото шоу на Рачков” в ДК „Борис Христов“ в Пловдив се отменя. Ние и нашите зрители изразяваме гражданската си позиция по този начин и дълбоко вярваме в силата на здравия разум“ обявиха организаторите на хитовия спектакъл.

Насрочената нова дата е 26 май, събота, от 19 часа в ДК „Борис Христов“. Билетите ще важат без заверка. Зрителите, за които новата дата е неприемлива, могат да върнат своите билети.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…