Пловдив ще отбележи 45 години от създаването на знаковия за историята на музиката албум на Пинк Флойд- The Dark Side of the Moon, с изключително шоу в Колодрума. На живо ще видим и чуем британската формация Brit Floyd, която прави най-великото шоу върху творчеството на епохалната британска банда. Музикантите, които свирят музиката на Флойд с тяхно разрешение, ще излязат на сцената в Колодрума на 18 ноември, за една много специална ретроспекция, посветена на 45-тата годишнина от великия албум от 1973  The Dark Side of the Moon.

Концертът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година.

С над 45 милиона продадени копия и определян от много хора като най-великият рок албум на всички времена, The Dark Side of the Moon е истински шедьовър, който пренаписва рок музиката и категорично отрежда на Pink Floyd рок безсмъртие. По време на концерта си в Пловдив, Brit Floyd ще изпълнят както класики от The Dark Side of the Moon, така и хитове от Wish You Were Here, Animals, The Wall, The Division Bell  и много други.

Шоуто на Brit Floyd е истински феномен. То пресъздава мащаба и величието на последното турне на Pink Floyd от 1994 Division Bell - с изключително светлинно шоу, огромен кръгъл екран и невероятни сценични ефекти. Идеята на целия спектакъл е да се създаде атмосфера, максимално близка до тази на концерт на Pink Floyd на живо.

В продажба ще бъдат пуснати само 3 хиляди билета, тъй като всички места ще бъдат седящи. Те са на цени от 50,60 и 70 лева и могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим. Продажбата им стартира в сряда.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…