Във втория си ден Филмови нощи във Филипополис представят трилъра  „Сикарио 2: Солдадо”. Началото е в 21.10 часа. Джош Бролин и Бенисио Дел Торо влизат отново в образите на агента на ФБР Мат Грейвър и неговия митичен подчинен Алехандро, за да отприщят война по мексиканската граница, каквато досега никой от двете страни не е виждал. В центъра на огъня се оказва невинно момиче, дъщеря на един от най-големите босове на картела. Именно нейната съдба ще се преплете с тази на Алехандро и ще се окаже съдбовна за конфликта на интереси.

От 23.30 часа е екшън комедията „Такси 5“ - продължение на хитовата френска поредица, която даде старт на кариерата на звездата Марион Котияр. В новия филм парижки полицай и ненадминат автомобилен шофьор, е принуден да се премести в полицейското управление в Марсилия. Местният бивш полицейски началник и настоящ кмет на града с рекордно ниско одобрение, Гибер, му възлага мисия - да спре всяващата ужас "италианска банда", ограбваща бижутерийните магазини в околността със състезателните си Ферарита. И така започва приключението, в което, разбира се, ще се появи отново легендарното бяло такси.

Билети се продават на касата на „Лятно кино Орфей“ всяка вечер след 19:30 часа, онлайн на boxoffice.bg.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…