Португалската група ще се представи на Античния театър в събота, 15 септември от 20:00 ч.

Наближава концертът на португало-испанската група Fado Violado, които ще отведат пловдивчани на пътешествие из средиземноморието с красиви фадо мелодии и фламенко ритъм с огнената танцьорка Елена Моралес и певицата Ана Пинял. Шестимата музиканти от групата приканват хората да станат съучастници в този празник на радостта и красотата на иберийската музика. Ето какво споделиха самите те за предстоящата си среща с публиката на Античния театър:”Ще представим няколко познати песни от албума ни Jangada da pedra(“Каменна плоча”), но повечето песни ще са нови и непознати. Ще е много богат спектакъл, хората ще пътешестват с нас из криволичещи пътеки из Иберия и ще се насладят на красотата на музиката от нашите земи, надявам се хората да излязат щастливи от нашия концерт. Аз със сигурност ще съм щастлив и доволен от това, че съм споделил с хората от Пловдив нашата музика.”

Fado Violado споделят своята неподправена любов към музиката и очакват с нетърпение представенто си в Пловдив!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…