Групата за млади таланти “Art Crew” е готова да зарадва всички фенове на българската музика с новото си концертно турне, което е под надслов “Вечните евъргрийни на България”. След детските спектакли, младите таланти са готови със спектакъл, насочен и към по-големите.

Формацията, създадена в Хасково, а вече изцяло базирана в Пловдив, е приготвила спектакъл от близо час и половина, с музиката, останала във времето и радвала поколения наред! Ще прозвучат мелодии, познати в изпълнения на Паша Христова, Емил Димитров, Мария Нейкова и много други. В концерта специално участие имат и клуб по художествена гимнастика - “Брилянт”- Пловдив, които ще внесат грация и изящество, с техните изпълнения. Ще ви припомнят едни от най-обичаните песни за всички времена, предизвикващи силни емоции във всеки един от вас.

За вас ще пеят младите певици Венета Стоянова, Кристина Ангелова, Любомира Джорова, Мартина Кънчева, Цветелина Славова. Водещ на събитието е Калина Вълчева, а екипа, стоящи зад проекта са Богомил Райков - главен режисьор, Венета Иванова - пи-ар, Ивета Василева - мениджър проект, както и Мартин Дизов - ръководител проект.

Концертното турне на “Art Crew” ще премине през три града в България, като на 18 септември ще гостуват в Хасково, в зала “Недялка Симеонова”, на 19 септември - Казанлък, Дом на културата “Арсенал”  и финалният концерт е на 20 септември, в Пловдив, в залата на “Военен клуб” или по-известно като “ДНА - Пловдив”.    

Цените на билетите за спектаклите са от 10 лева, а със средствата, групата възнамерява да разплати разноските по турнето, както и да финансират следващия си проект. Концертите са с начало 19:30 часа, а всички желаещи, които искат да присъстват, могат да си набавят билети онлайн, в мрежата на ePayGo, в касите на ИзиПей в цялата страна, както и на място, в деня на концерта.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…