Фламенко спектакълът “Тайна Страст “ на Еду Вико Септет ще открие  третото издание на международния „Plovdiv GuitArt Fest“ на 27 октомври от 19 ч. на сцената на Драматичния театър. Публиката  ще преживее една незабравима вечер, изпълнена със страст и емоции, докосващи сърцето и душата, обещават организаторите на събитието. Автентичността на изпълнението ще бъде допълнено от и известните фламенко танцьори Виолета Барио и Хуан Ередиа „НИТО“. Бандата, водена от младия и талантлив китарист Еду Вико е за втора година в България.  Публиката ще се наслади на  един горещ фламенко спектакъл, неповторима смесица от каталунски и андалуски ритми и специалното участие на известната българска актриса Мария Каварджикова.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…