Тексаското торнадо на китарата Родни Браниган ще забие на тазгодишния GuitArt Festival Пловдив. Той гостува за първи път в България, по покана на организаторите на фестивала.

„Много рядко можем да видим музикант като Родни, който изобразява кредото на нашият фестивал толкова добре. Невероятно ентусиазирани сме, че той ще ни гостува и знаем, че публиката ни ще бъде очарована и изумена от този невероятен музикант“, споделят те.
Участието на Тексаското торнадо ще се състои на 26 октомври от 21:30 в БиБоп Кафе в Пловдив.

Като редовен гост на сцените на Гластънбъри (които са около 100), Родни бива забелязан от ключови фигури в музикалния бизнес, които започват да го пращат на турнета в Китай, Индия, Южна Африка, и Япония. Освен, че е изорал всяко кътче на британските острови до ден днешен Родни има 8 турнета в Индия, 4 в Китай, и ежегодни турнета в западните щати на Америка.
Ако в максимата „човека е човек, когато е на път“ има някаква доза истина, тогава Родни Браниган може спокойно да се счита за свръхчовек! Бурният изпълнител има концерти през не по-малко от 200 дни в годината.
По време на турнетата му в Китай и Индия, Родни изнася лекции композиция в местните университети и училища с фокус върху съвременната музика.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…