Култовата германска банда прави концерт със Симфоничния оркестър на операта

Германските метъл богове Accept здраво ще разтресат Пловдив през май 2019-та. Концертът им на Античния се очертава като твърде специален за бандата, тъй като ще бъде заснет на DVD, а на сцената ще има своеобразен дуел между китарите на музикантите с цигулките на Симфоничния оркестър към Опера- Пловдив. Шоуто ще е на 18 май и билети за него вече се продават на цени от 60 до 99 лева.

Accept ще зарадват за пореден път българските си фенове, като първия им концерт у нас бе през 1993-та. На 18 май, на Античния театър в Европейската столица на културата обаче ще е необикновено. Музикантите ще представят метъл химните си в симфоничен вариант. Освен това ще изпълнят в рок аранжимент подбрани класически произведения- Лебедово езеро и 40-та симфония на Моцарт.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…