Print this page

За втори път Пловдив ще е домакин на Българския фестивал за симфоничен метъл. Във Военния клуб среща ще си дадат най-утвърдените през последните години български банди в този стил на метъл музиката.

На 16 декември на сцената ще се качат Aegonia (София), Bendida (София), Enthronement (Пловдив), Ghost Warfare (Хасково), Mystica (София), The A.X.E. Project (София). За първи път на симфоничната сцена ще се качат и утвърдените Claymore (Русе), които са специални гости на събитието. Всички банди ще представят своята авторска музика в един своеобразен маратон в рамките на деня. Зимната симфоник приказка ви очаква. Всички фенове на стила ще имат възможност да се снабдят с артикули на бандите от мърчандайз секцията, която ще бъде обособена в залата. Организаторите канят всички почитатели на родния симфоничен метъл да подкрепят любимите си банди и заедно с тях да се потопят в една приказна атмосфера.

Фестивалът ще започне в 18 часа, а вратите на Военния клуб ще бъдат отворени в 17:30 часа.

Билетите са в продажба в Музикалния център на ул. "Отец Паисий" №3. Първите 100 билета са на промоционална цена от 10 лв. След изчерпването им цената за билет става 12 лв. В деня на фестивала цената ще бъде 15 лв. на място. За по-голям комфорт на феновете и по-добра организация местата в клуба са ограничени до 500.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…