Легендарният британски изпълнител Том Джоунс пристига в България в понеделник, за една вълнуваща среща с феновете си в Античен театър Пловдив на 24 юни. За концерта си на древната сцена той идва с екип от над 30 човека, които да се погрижат за страхотния звук и атмосфера по време на концерта. Вратите ще отворят в 19:30 часа, а Том Джоунс ще излезе на сцената около 21 часа.

Поради лимитирания капацитет и спецификата на Античния театър, възможността за безплатен достъп на деца до 10 години, не е валидна за концерта на Том Джоунс. Искаме да напомним, че деца до 18 години, със закупен билет за концерта, ще бъдат допуснати единствено след представяне на попълнена декларация за придружител, която може да намерите в сайта на Eventim – www.eventim.bg или на място, съобщават организаторите.

Огромният интерес към концерта беше очакван. Билетите са почти разпродадени, като все още има ограничено количество в продажба. Те могат да бъдат закупени от касите на Античен театър Пловдив и Ивентим.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…