Всички събития от фестивала Soul City в Пловдив се отменят

Концертът на виртуозния китарист Ричи Котцен, обявен за този септември, пропада. Феновете на супер музиканта ще останат разочаровани, тъй като всички събития от фестивала Soul City в Пловдив, планиран за края на месеца, се отменят. Само преди два дни организаторите съобщиха, че концерт на ФСБ на Летния театър няма да има. Няма да видим и Ричи Котцен тази есен в Европейската столица на културата.

Поради сериозни технически и логистични затруднения извън контрола на организатора, всички събития в рамките на фестивала Soul City в Пловдив се отменят. Концертът на Ричи Котцен ще се проведе отделно през 2020 г., а датите ще бъдат официално обявени на Facebook страницата на събитието, съобщават организаторите на събитието.

Те обещават да компенсират всеки, закупил билет за обявените от тях концерти.

Преди да върнете билетите си в мрежата на Eventim, за да си получите парите обратно, да минете с тях през магазина на What A Monstar в Капана, за да получите подарък като компенсация за неудобството, обявяват Soul City.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…