Print this page

Всички събития от фестивала Soul City в Пловдив се отменят

Концертът на виртуозния китарист Ричи Котцен, обявен за този септември, пропада. Феновете на супер музиканта ще останат разочаровани, тъй като всички събития от фестивала Soul City в Пловдив, планиран за края на месеца, се отменят. Само преди два дни организаторите съобщиха, че концерт на ФСБ на Летния театър няма да има. Няма да видим и Ричи Котцен тази есен в Европейската столица на културата.

Поради сериозни технически и логистични затруднения извън контрола на организатора, всички събития в рамките на фестивала Soul City в Пловдив се отменят. Концертът на Ричи Котцен ще се проведе отделно през 2020 г., а датите ще бъдат официално обявени на Facebook страницата на събитието, съобщават организаторите на събитието.

Те обещават да компенсират всеки, закупил билет за обявените от тях концерти.

Преди да върнете билетите си в мрежата на Eventim, за да си получите парите обратно, да минете с тях през магазина на What A Monstar в Капана, за да получите подарък като компенсация за неудобството, обявяват Soul City.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…