За първи път в България кунг фу театърът на Джаки Чан ще гостува със спектакъла „11 война“ през декември в София, Пловдив и Варна.

Спектакълът „11 война е съчетание от бойно изкуство, което обединява в себе си култура, философия, древни традиции и танц.  Изумителните акробатични изпълнения, на ръба на човешките възможности са следствие от всекидневни физически тренировки на човешкото тяло и абсолютен контрол на вътрешната енергия. Спектакълът е с концептуални визуализации и декор, въздействаща музика, светлинни ефекти.

 

 

„11 война“ е завладяваща история в шест акта, които разказват истории за кунг фу  майстори, постигнали духовна и физическа хармония.

Спектакълът ще гостува в Пловдив на 5 декември в зала „Сила“.

Билети в мрежата на ЕВЕНТИМ, ТИКЕТПОРТАЛ и на касите на място.

Деца до 7 годишна възраст се допускат без билет и право на отделно място. Родителите/придружителите трябва да носят копие на акта за раждане на детето.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…