Трио "Тенорите" канят пловдивчани и гости на града на своя нов концерт - спектакъл „Възрождение", който ще се състои на 31 октомври, четвъртък, от 19 часа в ДНА - Военен клуб в Пловдив. Събитието е посветено на предстоящия светъл празник 1 ноември – Ден на народните будители.

"Възрождение" е авторски проект на трио "Тенорите" и Държавна филхармония - Враца, със специалното участие на актьора Емил Пеняш

Това е едно театрално-музикално представление, което със сигурност ще ви накара да се замислите - за Родината, историята, за живота и любовта.

Диригент на концерта е Маестро Христо Павлов. В програмата ще чуете български родолюбиви и патриотични песни, български шлагерни песни, български детски песни, българска естрада, любовна лирика, поезия, публицистика и хроники.

Билети може да закупите от Билетен център пред община Пловдив. Телефон за допълнителна информация : 0887424240

Концерт-спектакълът се препоръчва за деца и ученици. Продължителност 90 минути.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…