Шоуто е в зала СИЛА на 14 декември

Със спектакъл, който смесва гимнастика, аеробика и музика Нешка Робева пристига за пореден път в Пловдив. „Шоу без име“ обикаля страната с цел да подкрепи клуба по художествена гимнастика „Левски“. Благотворителният спектакъл дава шанс на млади таланти да се срещнат с шампионки от световна величина. Освен гимнастички, на сцената ще се качат състезатели по аеробика, танцьори и музиканти.

Шоуто е неописуемо и трябва да се види. Освен уникалните изпълнители, впечатляваща е и сцената с видео екран. Целта на самия спектакъл е хората да се забавляват и да останат с приятно усещане.

Виждам напрежението и амбицията на родителите, която се прехвърля и в децата, при състезателните спортове, разказа Нешка Робева. В един такъв спектакъл искам да покажа, че целта на спорта е друга, не единствено да печелиш, а да се научиш на спортсменство, взаимопощ, да даваш, а не само да искаш да взимаш, разказа още тя.

Общо над 300 деца ще излязат на сцената на зала СИЛА. Спектакълът се играе в различни градове, като навсякъде се включват и местни спортни и музикални състави. Сред плодвивските клубове са клубът по акробатика АМД, по гимнастика – Тракия и други.

Спектакълът е на 14 декември, като в Пловдив екипът пристига след голямото си шоу в София три дни по-рано. Билети се продават в мрежата на Евентим. На място ще бъдат поставени и каси за друга благородна кауза – за малката Йордана от Радомир, която се нуждае от скъпоструваща операция в САЩ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…