Посолството на Китайската народна република в България е изпратило съобщение до Община Пловдив с уведомление, че отменя културно събитие в Града под тепетата, планирано за 8 февруари.

Припомняме, че по време на пресконференцията за представяне на бюджета за култура 2020, която се проведе на 23 януари, бе анонсирано предстоящо провеждане на концерт с участието на ансамбъл от Китай.

Ставаше дума за планиран концерт на Ансамбъл за традиционна китайска музика „Фън Я Сун“ от побратимения на Пловдив град Тиендзин. Той трябваше да изнесе концерт в Пловдив на 8 февруари, по повод настъпването на Китайската нова година. За място на изявата организаторите от Китайското посолство в България и Китайския културен център в София бяха избрали Изложбена зала „2019“ на ул. „Гладстон“ № 32 към Градската художествена галерия.

Концертът бе планиран с вход свободен.

Засега събитието се отлага за следващ период, когато обстановката се подобри.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…