Здравният министър позволи провеждането на културни събития на сцени на открито, с допустима заетост на местата до 30 процента

Музеи, галерии и библиотеки на открито и закрито могат да отворят след издадена днес заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев. Тя разрешава посещения в тях при спазване на изискването за социална дистанция и на всички противоепидемични мерки.

Заповедта позволява още провеждането на културни събития – концерти и други сценични прояви, на сцени на открито, с допустима заетост на местата до 30% от максималния капацитет. Условието е също да бъдат спазвани социалната дистанция и въведените противоепидемични мерки.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…