„SYMPHONY WAY“ е името на новия проект на известния ни певец, Васил Петров, и концертите ще се проведат в Пловдив, Бургас, Петрич, Варна, Балчик.

На 21 Юли от 21:00г. на сцената на летния театър Бунарджика, Васил Петров ще представи новата си концертна програма с класически песни от различни жанрове, откъси от мюзикъли и световни хитове изпълнени с мащабния симфоничен звук на Врачанска филхармония. 

„Още преди време когато започнах да концертирам с такъв голям симфоничен оркестър си мислех, че трябва да се възползвам от неговите възможности и да включвам в програмите си колкото е възможно повече и по различни стилове и жанрове, затова и тази програма не прави изключение. Ще представя доста обновена симфонична програма. Имам предвид част от песните от моя репертоар аранжирани за симфоничен оркестър плюс нови неща в реперотара ми включващи заглавия като Michelle, Yesterday, Something на Битълс, Fragile на Стинг, Smile на Чарли Чаплин и други изненади.“– споделя Васил Петров

На сцената заедно с него ще са и джаз музикантите Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев (ударни) и Христо Минчев (контрабас). Специален гост на концерта ще е талантливата носителка на редица престижни награди, виртуозната цигуларка Зорница Иларионова.

Емблематичната песен и хит на Франк Синатра "My Way" и още незабравими творби на Гершуин, Антонио Карлос Жобим, Кол Портър и други са част от програмата.

Аранжиментите са на Ангел Заберски младши, Румен Тосков-Рупето и Васко Спасов.

Турнето ще премине и през Бургас на 23 Юли, Летен театър, на 25 Юли концерт в  Zornitza Family Estate Relais & Chateaux, 27 Юли в Петрич (стадион „Цар Самуил“), 7 Август във Варна (зала 1, Фестивален и конгресен център - Варна) и на 14 Август  на Амфитеатър на Блек Сий Рама Голф и Вили. 

Всички концерти ще се проведат при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход на Министерство на здравеопазването.

Билети от билетна каса MaskArt в Дом на културата "Борис Христов" и в мрежата на Ивентим.

Телефон за резервации: 0894611188 

Цени на билети от 16лв,18лв, 25лв. и 30лв.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…