Международни късометражни ленти пристигат на тепето направо от плажа във Варна

Филмовият фестивал “Карантината” гостува с ексклузивно двудневно изнесено издание в града под тепетата на 12-13-ти септември –тези събота и неделя. Двете вечери в подножието на Младежкия хълм, пловдивчани и гости на града ще могат да се насладят на прецизна селекция от късометражни филми на разнообразна тематика от цял свят.

Организаторите ви очакват да се забавлявате заедно и да изпратите лятото с едно по различно кино изживяване от 19:30 часа на Младежкия хълм в Пловдив. Входът е свободен.

Фестивалът има своя кауза, за която работи от години, вижте историята и мечтите на организаторите.

„Карантината“ е международен фестивал за късометражно кино, стартирал през 2014-а г. и насочен към популяризиране на млади и неизвестни автори сред професионалните филмови среди. Фестивалът се организира на напълно доброволни начала, няма такси за вход или прожекция и никой не получава никакви плащания.

Прочетете още на сайта ПОД ТЕПЕТО

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…