Print this page

Две нови премиери предлага арт-киното на Пловдив LUCKY Дом на киното с отварянето на врати на киносалоните от началото февруари. Кинолюбителите отново ще могат да се радват на прожекции след два месеца пауза поради мерките за борба с коронавируса. Спрямо съществуващите мерки, от 5 февруари LUCKY отново ще работи спрямо позволения капацитет.

Ново заглавие от тази седмица е филмът „Жената чудо 1984“ – фентъзи с героинята, принцеса на Амазонките в битка по време на студената война. Второто премиерно заглавие е насочено към любителите на арт и европейското кино – „Кръстницата“. В тази френска комедия Изабел Юпер се превръща в наркотрафикантка и изгражда своя собствена престъпна мрежа.

Освен новите заглавия, по екраните отново ще може да се гледат забавни филми, като Убийство за Оскар, Ятаган и Войната с дядо, драмата Пепел върху Слънцето и детските Лигата на животните, Тролчетата, Лео Да Винчи: Мисия Мона Лиза и Чутовното нашествие на мечките в Сицилия. Освен тях се предлагат и качествени алтернативни заглавия, като Предателят, Как да бъдеш добра съпруга и др.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…