Две нови премиери предлага арт-киното на Пловдив LUCKY Дом на киното с отварянето на врати на киносалоните от началото февруари. Кинолюбителите отново ще могат да се радват на прожекции след два месеца пауза поради мерките за борба с коронавируса. Спрямо съществуващите мерки, от 5 февруари LUCKY отново ще работи спрямо позволения капацитет.

Ново заглавие от тази седмица е филмът „Жената чудо 1984“ – фентъзи с героинята, принцеса на Амазонките в битка по време на студената война. Второто премиерно заглавие е насочено към любителите на арт и европейското кино – „Кръстницата“. В тази френска комедия Изабел Юпер се превръща в наркотрафикантка и изгражда своя собствена престъпна мрежа.

Освен новите заглавия, по екраните отново ще може да се гледат забавни филми, като Убийство за Оскар, Ятаган и Войната с дядо, драмата Пепел върху Слънцето и детските Лигата на животните, Тролчетата, Лео Да Винчи: Мисия Мона Лиза и Чутовното нашествие на мечките в Сицилия. Освен тях се предлагат и качествени алтернативни заглавия, като Предателят, Как да бъдеш добра съпруга и др.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…