На 29 април, точно в 11 часа в пет от най-оживените точки в Пловдив, танцьори ще покажат пет от най-популярните стилове танци чрез флашмоб.  Неочакваното и ненадейно танцово шоу ще отбележи Световния ден на танца в Пловдив. Пловдивчани и гостите на града ще се насладят на стандартни, модерни, народни танци, балет и латино.

В някои от точките танцовото шоу, ще бъде съпроводено с музика на живо. Това  красиво, обединяващо и повишаващо настроението събитие, ще се проведе едновременно в Стария град, пред фонтана в центъра на Пловдив , Цар Симеоновата градина, до Джумаята и в кв. Капана.

Международният (Световен) ден на танца (International (World) Dance Day) се отбелязва от 1982 г. по решение на ЮНЕСКО на рождения ден на френския балет майстор Жан-Жорж Новер (Jean-Georges Noverre), реформатор и теоретик на хореографското изкуство, който влиза в историята като "баща на съвременния балет".

На този ден целият танцуващ свят отбелязва своя професионален празник – театрални опери и балети, съвременни танцови трупи, ансамбли за съвременни балетни и народни танци и други, както професионални, така и самодейни артисти, танцьори, които обичат музиката и танците.

Световният ден на танца винаги събира танцьори от различни държави по света, за да отпразнува универсалната същност на изкуството, да прескочи всички политически, културни и етнически бариери и да събере хората в мир и приятелство, благодарение на един общ език: езика на танца. Освен многобройните клубове по танци в Пловдив, танцът разгаря и всеки един човек.

Събитието е организирано от Национално сдружение за единство и партньорство, с подкрепата на Община Пловдив.

2 comments

  • Comment Link Stevewrape Stevewrape Апр 17, 2022

    https://antonsimakin.ru/5-geshtaltov-schastlivoy-zhizni/

  • Comment Link beautygocams beautygocams Ное 13, 2021

    На текущее положение организовать оргазм у всякий время и произвести удовлетворение в момент, если личности такого захочется совсем не препятствием. И даже когда человек одинокий и в рядом только лишь монитор компьютера – с благодаря нашего онлайн-ресурса вирт порно чат мы вполне доставит польователю поток жарких настроение также отклика от красивых девушек, те что готовы вместе с пользователями развлечься. По страничке онлайн порнухи пользователь имеет возможность использовать всяческие форматами общения, стартуя из обыкновенного включения прямой видео по веб-видеокамеры затем заканчивая личным общением с понравившейся женщиной. Специально для комфорту Вы имеет возможность включить свободную регистрацию к тому же включить индивидуальную кабинет, где возможно станет копить токены и применять бонусы на возможностей Вип юзера именно на указанному онлайн ресурсе. Переходите в классы, находите видео и сами ведите протеканием девушки с помощью чат либо вебку вместе с бесспорно эротичными девченками РФ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…