Отворена покана за участие в предстоящото издание на фестивала за съвременно изкуство “Арт Позитив” обяви сружение „Изкуството днес“ Център за съвременно изкуство – Пловдив. Тя е насочена към артисти, работещи в Пловдив.

Всички желаещи са поканени да представят проект за предстоящата изложба „Свобода“ от петнадесето издание на Арт Позитив, което ще се проведе от 23 март до 20 април 2022г. в галерия „Капана“ в Пловдив.

Желаещите да представят проект, трябва да изпратят заявка на електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да получат подробна информация.

Проекти ще се приемат до 5 февруари 2022 г.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…