Живко Петров Трио (JP3) ще представи новия си студиен албум на сцената на Драматичния театър на 25 март. Живко Петров- пиано, Димитър Карамфилов – контрабас и Димитър Семов – барабани са подготвили приятна изненада за феновете на джаза в Пловдив.

Change The Way – Четвъртия студиен албум на JP3 се появява във време, в което живота и ежедневието ни се промениха драстично.

Промяната не е само във външния свят, музиката в албума не прилича на тази в Understandable, It’s A Dream или Between The Worlds.

Композициите са изключително изчистени, концентрирани и няма нищо излишно, което да попречи на основната линия, която насочва слушателя да обърне поглед навътре, към себе си.

Пиесите водят към различни състояния – от аристократизма на едноименната „Change The Way” и „One More”, вътрешният конфликт в „Berlin”, през порива за танц в „It’s A Thrill” и песен в ”A Song”, до пълното спокойствие, дори медитативно усещане в „Now I See, Sign” и „Spinning Wheels”.

В „Change The Way”, Живко Петров отново е включил пиеса – препратка, това е „Memories Of A Summer With You” от соловия „Ten”, специално аранжирана за триото.

Изживяването от музиката в „Change The Way” най-добре  може да бъде описано с посланието на JP3, което ще намерите в албума

Специално за Пловдивската публика, JP3 са подготвили  няколко пиеси от предстоящия 5ти албум на триото “On the Way”.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…