Второто издание на Disco Music Fest: Back to the '80s ('90s) е на 23 и 24 юни 2024г., когато в Пловдив пристигат култовите в близкото минало SNAP, EAST 17, NO MERCY и DR. ALBAN.  Летният театър на „Бунарджика“ ще се превърне в дискотека на открито, а 90-тарските звезди ще нажежат сцената и публиката, като я предизвикат да танцува, да пее и да се забавлява.

 

Началото и в двете вечери е от 20:30часа. Старт на фестивала на 23 юни ще дадат SNAP и EAST 17. Втората вечер, 24 юни, ще продължи с участието на NO MERCY и DR. ALBAN. За доброто настроение ще има и DJ парти под звездите.

 

Пловдивската публика ще се увери, че диското не е изчезнало - напротив, то преживява един нов период на възход и модификация и в никакъв случай не е за подценяване. Още с първото си издание през 2023г., фестивалът буквално нажежи до краен предел емоционалната публика в две поредни вечери на Античния театър с концертите на LA BOUCHE и невероятните KOOL & THE GANG. Тази година, второто издание на фестивала е подчинено отново на тази невероятна епоха в музиката, която е оставила трайна и незабравима следа в музикалната култура на три поколения.

 

Билетите за Disco Music Fest: Back to the '80s ('90s) се продават в мрежата на Ивентим в цялата страна, в Пловдив - каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg. Билетите са еднодневни, а за най-верните фенове са пуснати в продажба и двудневни билети. Организаторите са обявили вече и лятно намаление на цените.

 

Disco Music Fest: Back to the '80s ('90s)  се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2024 година.

 

Събитието не е подходящо за деца под 7 годишна възраст. Лица на възраст между 7 - 18 г. могат да посетят събитието с билет и задължително придружени от родител/пълнолетен придружител с редовен билет.

 

Придружителите представят лична карта и билет за събитието, заедно с попълнената „Декларация за придружител*“ в 2 екземпляра.

 

Възрастта на децата може да бъде доказана с ученическа лична карта или копие на акт за раждане.

 

*Декларация за придружител се изисква съобразно чл. 8, ал. 3 и 4 от Закона за закрила на детето. Тя се отнася за всички лица под 18 годишна възраст и следва да се представи попълнена в 2 екземпляра.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…