Спектакълът Агенти събира звездите от сериала в лятно кино Орфей

Екшън сериалът на БНТ Под прикритие се качва на театрална сцена тази вечер в Пловдив. Представлението Агенти събира в лятно кино Орфей звездите от крими поредицата. Автор на сценичната версия и постановката е Владо Пенев, който играе и една от главните роли. Другите имена са Ивайло Захариев, Михаил Билалов, Теодора Духовникова, Пламен Манасиев, Роберт Янакиев, Иво Йончев и Любен Кънев. Идеята на Владо Пенев е да пренесе темата от Под прикритие на театрална сцена, а спектакълът му ще се играе за първи път в Пловдив. До този момент отзивите от него са повече от добри, особено от страна на почитателите на сериала.

Билети за Агенти все още се намират на цени от 8 до 12 лева. Завесите под звездите се вдигат точно в 21 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…