Print this page

Васил Михайлов ще се включи в Седмицата на благотворителността в Пловдив с кауза – Обновяване на Детската железница в града. Актьорът разбива мита за легендарния любовник Дон Жуан в комедията “Завещанието на целомъдрения женкар”от Анатолий Крим. Постановката на Театър Българска Армия гостува в лятно кино „Орфей” на 19 септември от 20 часа. Най-желаният мъж в живота на много жени е достигнал края на дните си. Безбожникът се изповядва за своя жизнен път и разкрива шокираща тайна. Можем ли да му вярваме? Какво не знае светът за най-великия любовник на всички времена.

 Представлението е част от Седмицата на благотворителността на Община Пловдив и се осъществява по инициатива на екипа Лили Бързева и Никола Шопов.  Всички събрани средства от билети, както и от останалите събития, ще бъдат дарени от организаторите за облагородяване на спирките на Детската железница в Пловдив и за закупуване на вагон за деца в неравностойно положение. Певицата Тони Димитрова също ще подкрепи инициативата с концерт.

 Билети за “Завещанието на целомъдрения женкар” с Васил Михайлов се продават в Билетен център пред Общината.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…