Българските фенове на балканската легенда Горан Брегович ще имат страхотната възможност да получат новия му албум “Три писма от Сараево” напълно безплатно след закупуване на билет за едноименния му спектакъл на 13 април в Арена Армеец. Специално за родната публика световноизвестният музикант и композитор ще направи уникалния жест, като дискът ще бъде раздаван в деня на самото събитие срещу представен пропуск при влизане в залата.

“Три писма от Сараево” е новият изключително въздействащ музикален проект на балканската звезда, в който се връща към корените си с един своеобразен музикален шедьовър. Композициите в албума са метафора за обединението между религиите и лична изповед на любимецът на публиката към родния му град Сараево.

Вдъхновен от три религии и различните стилове на свирене на цигулка във всяка от тях - класически, клезмер и ориенталски, "Три писма от Сараево" обединява християнските, еврейските и мюсюлманските музикални традиции, като изпраща послание за мир и разбирателство. Новият проект е празник на културните различия и единство - посланието, което Брегович изпраща с композициите си.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…