Фестивалът Hills of Rock ще се проведе на 21 и 22 юли догодина. А шоуто на Iron Maiden на 22 юли ще е самостоятелен концерт- Hills Exclusive, с отделни билети, в допълнителен ден към Hills of Rock. Това съобщиха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

Hills Exclusive е нов формат, чрез който фестивалът Hills of Rock ще представя специални концерти на световно известни артисти извън фестивалните дни.  От СМЕ информират още, че фестът отново ще е на Гребната база и допълват, че съвсем скоро ще дадат информация за участниците в него.  

От днес 15 ноември 2017 година билетите за фестивала  Hills of Rock ще са на цена от 80 до 120 лева, в зависимост от периода на закупуването им. Цените за концерта на Iron Maiden са на същата стойност, като ще се предлага комбиниран билет  за двете събития.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…