С Иван Тотев влязохме в реален диалог след медийния. Имам надежда, че ще се потърси възможност в бъдеще за някакъв вид партньорство между общината и галерия Тракарт, коментира днешната си среща с градоначалника пред Под тепето концесионерът на археологическия подлез Жорж Трак. Художникът подчертава, че кметът е заявил желание за изслушване на неговите аргументи и благодари за подкрепата на всички близо 500 души, подкрепили галерията му в инициираната подписка в нейна защита. Кампанията така или иначе продължава, тъй като смятам да входирам исканията от подписката в Общинския съвет, отбеляза Трак. 

Искам да бъда правилно разбран- не искам скандали, не искам съдебни сблъсъци. Искам да измислим такава форма на взаимодействие, която да не пречи да се случи мисията ЮНЕСКО, но и да даде възможност онова, което е създадено, да бъде запазено и да продължи да съществува. Нашата цел е алтернативни публично-частни отношения, подчерта концесионерът на археологическия подлез.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…