Мегазвездата излиза на Античния в две поредни вечери през юни

От 110 до 190 лева е цената на билетите за мегаспектаклите

Не един, а два концерта, в две поредни вечери ще има Стинг в Пловдив. Мегазвездата ще излезе на древната сцена на Античния театър на 19 и 20 юни догодина, като продажбата на билетите стартира още утре. Цените им ще варират от 110 до 190 лева и ще СА ограничен брой- само 3 хиляди.

Концертите на Стинг на 19 и 20 юни 2018 г. са включени във формата Hills Exclusive и се осъществяват с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година.

Мястото за провеждането им – Античният театър, е избрано лично от Стинг. И наистина, какво по-невероятно съчетание на хилядолетна история и културни традиции, прекрасно допълващи магическата музика на този феноменален артист, казват организаторите от София мюзик ентърпрайсис.

Феновете на Стинг в България ще имат изключителното удоволстие да чуят всичките му хитове в един брилянтен спектакъл, съчетан с неповторимата атмосфера на Античния театър.

Композитор, певец, автор на песни, актьор, писател и активист – Стинг е един от най-великите артисти на световната музикална сцена. През своята знаменита кариера той е продал почти 100 милиона албума и е носител на множество престижни награди.Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…